İSTANBUL / SİLİVRİ - Gümüşyaka H.Ahmet Saliha Ölçer Anaokulu

Rıfat DEMİROĞLU - Okul Müdürü

rabzon - Tonyalı olan okul müdürümüz, 2010 yılı Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği mezunudur. Mezun olduğu yıl İstanbul Arnavutköy İlçesinde Şeyh Şamil İlkokulunda görevine başlamış olup 2015 yılına kadar buradaki görevine devam etmiştir. 2015 yılı Ekim ayında İstanbul Arnavutköy ilçesinde Hasan Tahsin İlkokulunda Müdür Yardımcılığı göreviyle mesleğinde devam etmiştir. Bu süre içerisinde Akıl zeka oyunları, Arduino uygulamaları, etkili sınıf yönetimi, eğitimde drama teknikleri, liderlik ve soruşturma teknikleri gibi bir çok uzaktan ve yüz yüze hizmet içi seminerler alarak mesleki gelişimini sürdürmüştür. 2019 yılında yüksek lisansını Hoca Ahmet Yesevi Üniversitesi Beşeri Bilimler Fakültesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında tamamlamıştır. 2020 yılı yönetici atamaları kapsamında okulumuzdaki görevine Eylül itibariyle başlayan müdürümüz evli ve iki çocuk babasıdır.